Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

شاخص کل بورس نزولی شد

در حالی که روز گذشته، شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۲۷۹ واحدی معادل ۰.۰۲ درصد، به یک میلیون و ۲۸۲ هزار و ۱۳۱ واحد رسید؛ حال در معاملات امروز و در لحظه انتشار این پیمانه، نماگر کل بورس با کاهش 7455 واحدی مواجه شده است.

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

در پایان معاملات دیروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت به ۱۰ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۵۵۸ تومان رسید که نسبت به روز معاملاتی گذشته ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد معادل ۳۱ هزار و ۱۰۵ تومان افزایش داشت. با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۶ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۷۳۴ تومان رسیده است.

ریزش دلار در بازار آزاد و صرافی های بانکی مشاهدات میدانی از بازار ارز در محدوده خیابان فردوسی تهران نشان می دهد در حال حاضر هر اسکناس دلار آمریکا با یک کانال عقب نشینی، به رقم 25800 تومان رسیده است. این در حالی است که در صرافی های بانکی و مجاز سطح کشور نیز، هر اسکناس دلار آمریکا به رقم 24663 تومان رسیده است که نسبت به روز قبل، ارزان تر شده است.   مجلس وارد بررسی جزییات بودجه سال ۱۴۰۱ شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ابتدای صبح امروز در جلسه غیرعلنی به بررسی بودجه سال ۱۴۰۱ و موضوع ارز ترجیحی پرداختند و سپس با علنی شدن جلسه مجلس ایرادات شورای نگهبان در لایحه نظام رتبه‌بندی رفع و تصویب شد. اکنون گزارش کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ درباره جزییات دخل و خرج دولت در سال آینده در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. ابتدا بخش‌های درآمدی بودجه بررسی می‌شود و سپس نمایندگان بخش‌های هزینه‌ای را تعیین تکلیف می‌کند. طبق آیین‌نامه جلسات مجلس شورای اسلامی برای بررسی بودجه در دو شیفت کاری تشکیل می‌شود.

مسکن مهر باعث رشد نقدینگی نشد   مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه از سال 1353 تا 1399 متوسط رشد نقدینگی کشور ۲۷ درصد بوده که در زمان اجرای مسکن مهر به ۲۸ درصد رسیده است گفت: آمار نشان می‌دهد برخلاف برخی صحبتها پروژه مسکن مهر تاثیر چندانی در رشد نقدینگی و پایه پولی کشور نداشته است.   به ساخت بیش از نیم میلیون مسکن رسیده‌ایم معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۸ که ۳۶۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شده بود به ۴۶۰ هزار واحد در سال ۱۳۹۹ و ۵۲۰ هزار واحد در سال جاری رسیده‌ایم گفت: برای حدود یک میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین زمین و ۳۲۰ هزار واحد تکمیل یا آماده عملیات اجرایی شده است که از اوایل سال آینده نهضت بزرگی را در بخش ساخت و ساز خواهیم داشت.   واکنش سازمان مالیاتی به گزارش دیوان محاسبات

سازمان امور مالیاتی در واکنش به گزارش دیوان محاسبات مبنی‌بر صفر بودن عملکردها در اجرای مالیات خانه‌های خالی و گران‌قیمت، اعلام کرد که این سازمان طبق قوانین به تکالیف خود عمل کرده و برای ۱۲ هزار و ۵۰۰ خانه لوکس و ۵۶۸ هزار خانه خالی قبض مالیاتی صادر شده است. به گزارش ایسنا، دیوان محاسبات به تازگی در گزارشی به بررسی اجرای قانون بودجه سال‌جاری در ۱۰ ماهه پرداخته است. در گزارش دیوان محاسبات آمده است که علی‌رغم تعیین «پایان بهمن ماه به عنوان آخرین مهلت واریز مالیات واحدهای مسکونی گران‌قیمت» در قانون بودجه، تحقق آن تا پایان دی‌ماه همچنان صفر درصد بوده و به طور مشابه میزان وصول مالیات بر «واحدهای مسکونی خالی از سکنه» نیز به دلیل تصویب نشدن آئین‌نامه اجرایی آن فاقد وصولی است.

نرخ مصوب ۸ نوع برنج ایرانی و خارجی اعلام شد

عسکرزاده معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای به سرپرستان سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تهران، البرز، خراسان شمالی، لرستان، هرمزگان و کردستان قیمت انواع برنج را اعلام کرد.

در نامه عسکرزاده عنوان شده است: احتراماً با توجه به اقدامات این معاونت در پیشگیری از افزایش بی ضابطه قیمت برنج بدین وسیله قیمت فروش و مصرف کننده برنج ایرانی و خارجی به شرح ذیل تعیین می‌گردد:

1- برنج طارم ایرانی درجه یک - 65 هزار تومان

2- برنج طارم درجه دو- 60 هزار تومان

3- برنج ایرانی شیرودی – 42 هزار تومان

4- برنج هندی وارداتی – 30 هزار تومان

5- برنج پاکستانی وارداتی – 31 هزار تومان

6- برنج‌های وارداتی که توسط شرکت خدمات بازرگانی تهیه شده است:

هندی 1121 - 24 هزار تومان

پاکستانی 1121- 25 هزار تومان

تایلندی – 12 هزار و 500 تومان

ضروری است دستور فرمائید نسبت به نظارت و بازرسی بر رعایت قیمت‌های فروش برنج برای مصرف کنندگان طبق لیست بالا اقدامات لازم معمول و با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد.


اختلالات «بازرگام» و توزیع کالاهای اساسی تا سه‌شنبه رفع می‌شود

اسماعیل قادری فر، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در گفتگو با مهر درباره مشکلات ایجاد شده برای سامانه بازرگام و فرایند توزیع کالاهای اساسی اظهار داشت: تمام موارد تجمیع شده و در حال بررسی هستیم تا ایرادات و تاخیرات به وجود آمده را رفع کنیم. وی درباره اینکه پیش بینی می‌کنید تا چه زمانی این مشکلات رفع و کالاهای خریداری شده مردم به دست آنان برسد، تصریح کرد که حداکثر تا سه شنبه سوم اسفند ماه این اتفاق رخ می‌دهد. به گزارش مهر، در روزهای اخیر تعدادی از شهروندان اعلام کرده‌اند که خدمات رسانی سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی «بازرگام» دچار اختلال شده و حدود یک هفته در تحویل کالا به مشتریان تاخیر دارد که این مسأله چالش‌های زیادی را برای مصرف کنندگان بویژه کسانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند و امکان خروج از منزل را ندارند، به وجود آورده است.

سناریو تحمیلی جدید خودروسازان 13 دی ماه بود که قانون مالیات برارزش افزوده اجرایی شد. به موجب ماده 30 این قانون انتقال سند خودرو از کارخانه تولیدکننده به خریداران مشمول مالیات می‌شود. بار دیگر بدعهدی خودروسازان مشکل‌آفرین شده و افرادی که پیش از 13 دی ماه خودروی خود را تحویل می‌گرفتند، نیز ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شده اند زیرا به دلیل خلف وعده خودروسازی‌ها خودروی آن‌ها 2 تا 3 ماه دیرتر به دست آن‌ها رسید و این خودروها مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شدند سیدناصر موسوی لارگانی درباره این موضوع گفت: صنعت خودروسازی کشور در سال‌های گذشته با مشکلات عدیده‌ای از جمله بدهی به قطعه‌سازان، کیفیت نامطلوب خودروها و... روبه‌رو بوده است. نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد مقام معظم رهبری از کیفیت خودرو، افزود: کیفیت خودروهای تولیدی در سال 90 یا 91 با خودروی تولیدی در سال 1400 قابل مقایسه نیست چراکه کیفیت خودروهای تولیدی در سال‌های گذشته بهتر است. وی با اشاره به اظهارات وزیر صمت در جلسه رای اعتماد، اضافه کرد: وزیر صمت وعده افزایش کیفیت و کمیت تولید خودرو را داد و دم از تولید سالانه 3 میلیون دستگاه خودرو و به روز شدن معوقات زد اما اکنون شاهد هستیم با وجود وعده‌های توخالی وزیر صمت، خودروسازان در تحویل خودرو تاخیرهای 3 تا 4 ماهه دارند از سوی دیگر کیفیت خودرو نه تنها بهتر نشده بلکه اُفت نیز داشت و قول افزایش تیراژ تولید خودروسازان نیز عملیاتی نشد. این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: علاوه بر اینکه مصرف‌کنندگان به دلیل تحویل دیرهنگام خودرو و نداشتن وسیله نقلیه دچار مشکل شده‌اند، با آغاز اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از 13 دی ماه، ملزم به پرداخت این مالیات نیز هستند که این رویه ظلم بزرگی به مصرف کننده است زیرا در صورتی که خودروسازان خودروهای فروخته شده را به موقع تحویل می‌دادند مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نبودند. موسوی لارگانی با بیان اینکه در شرایطی که خودروسازی‌ها اجازه رقابت نمی‌دهند چرا روزانه شاهد تصادفات زنجیره‌ای و تلفات جاده‌ای بسیار به دلیل کیفیت نامطلوب خودروها هستیم؟ ادامه داد: خودروسازی‌ باید رقابتی شوند و تحقق این امر در گرو ورود بخش خصوصی به میدان است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: خودروسازان باید مالیات بر ارزش افزوده خودروهایی که دیرتر از موعد مقرر تحویل دادند، را بپردازند زیرا خودروساز به دلیل تاخیر در تحویل خودرو مقصر بوده است./ خانه ملت انتقاد یک نماینده از الزام خریداران خودرو به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده

سیدجواد حسینی کیا درباه الزام خریداران خودرو به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به دلیل تاخیر خودروسازان در تحویل خودروها، گفت: با توجه به اینکه خودروسازان نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خودروهای فروخته شده را دیرتر از موعد مقرر یعنی پس از 13 دی ماه به خریداران تحویل دادند، بایدهزینه ناشی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به ازای انتقال سند خودرو از کارخانه تولیدکننده به خریداران را پرداخت کنند. نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی افزود: خودروسازان همان‌گونه که در برخی طرح‌ها سود مشارکت را -هرچند کم- به مشتریان پرداخت می‌کنند، باید مالیات بر ارزش افزوده خودروهایی که مقرر بود پیش از 13 دی تحویل داده می‌شد را نیز بپردازند و هزینه جدیدی را به مردم تحمیل نکنند. وی با بیان اینکه هرچند تحریم بر تحویل به موقع خودروهای فروخته شده اثرگذار است اما عامل اصلی بی تدبیری خودروسازان است، اضافه کرد: از آنجا که مردم پول خرید خودرو را به موقع پرداخت کردند، نباید ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به دلیل بی برنامگی خودروسازان شوند. نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره خلف وعده خودروسازان در تحویل خودرو‌های پیش فروش شده، تصریح کرد: خودروسازان باید متناسب با ظرفیت تولید خود طرح‌های فروش فوری و پیش فروش اجرایی کنند. امیدوارم مدیران جدید ایران خودرو وسایپا تعهدات معوق را به روز کرده و خودروهای فروخته شده را به موقع تحویل دهند.

  آماده کناره‌گیری از ریاست اتاق بازرگانی هستم غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران در جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: ما در هیئت رئیسه مشروعیت خود را از هیئت نمایندگان می‌دانیم. من در اظهاراتم‌ در یک جلسه خصوصی مسائلی را مطرح کردم تا هشداری نسبت به ضعف‌ها باشد. وی افزود: اگر شیوه رایج این باشد که برای برخورد با من بخواهند با حیثیت و جایگاه اتاق برخورد کنند و نقش‌های بزرگ را در همراهی با نظام، دولت و مجلس، ارائه مشورت‌های جدی به رهبری و سران قوا و دستگاه‌های کلیدی سیاست‌گذار اقتصادی و نقش مشورتی آن را در نظام و کارهای عظیم تحقیقاتی، اجتماعی و انتشاراتی آن را نادیده بگیرند و با اتاق تسویه حساب صورت بگیرد. و همانطور که در بسیاری از رسانه‌ها به این موضوع پرداخته شد که من باعث شدم به اتاق بازرگانی لطمه وارد شود،  از همین روی در جهت حفظ کیان اتاق و اعتبار فعالان اقتصادی دارای شرافت حرفه‌ای، عاشق و فداکار برای این مرز و بوم آماده کناره گیری از این سمت هستم.    چاره‌ای جز حذف ارز ترجیحی نداریم

یک عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ با بیان اینکه ناچار به حذف ارز ترجیحی هستیم، گفت: تبعات منفی استمرار پرداخت ارز ترجیحی بیشتر از حذف آن است، چون دولت برای تأمین آن ارز از بازار آزاد گرفته که نتیجه آن افزایش حجم نقدینگی و پیامدهای تورمی است. جعفر قادری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: به نظر بنده باید با حذف ارز ترجیحی یارانه ای برای قشرهای کم درآمد در نظر گرفت تا بخشی از کاهش قدرت خرید را جبران کرد. برای بقیه کالاها هم ارز ترجیحی به مرور حذف شود. بدان معنا که ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص پیدا نکرده و در عین حال ارز ۲۳ هزار تومانی هم داده نشود بلکه عدد بینابینی در نظر گرفته که بخشی از مشکل را حل کند. وی درباره تبعات حذف ارز ترجیحی گفت: اگر همچنان ارز ترجیحی در سال آینده استمرار داشته باشد ایرادات و اشکالاتی که به تخصیص آن وارد می شد، ادامه پیدا می کند. بدان معنا که تقاضا برای ارز ترجیحی اضافه شده و بخشی از کالاها که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می شد به دلیل قیمت پایین آن حیف و میل می شود و همچنین امکان رشد تولیدات داخلی وجود ندارد پس ناچار به حذف ارز ترجیحی هستیم چون ادامه مسیر مشکل زا خواهد بود. قادری در عین حال گفت: نباید یکباره ارز ترجیحی را حذف کرد بلکه باید این کار به مرور انجام شود. مثلا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از روغن مشکل خاصی را ایجاد نمی کند ولی درباره گوشت باید عدد بینابینی برای تخصیص ارز در نظر گرفته تا یکباره فشار به مردم وارد نشود.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی میرشاد ماجدی پیمانه اقتصادی بورس دلار مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی میرشاد ماجدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه مالیات کمتری بدهیم؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کلیه مودیان مالیاتی همواره به دنبال روش‌هایی برای پرداخت مالیات کمتر هستند. ممکن است پرداخت میزان مالیاتی که برای یک فرد در انتهای سال مشخص می‌شود، کمی سخت باشد. پرداخت نکردن مالیات نیز راه‌حل مناسبی نیست و عواقبی را برای کسب‌وکار به همراه خواهد داشت. در نتیجه برای کاهش میزان مالیات، می‌توان از روش‌هایی که شامل عفو و تخفیف می‌شوند استفاده کرد. برای مثال یکی از راهکارهای قانونی برای میزان کاهش مالیات، تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر است.

البته برای کاهش میزان مالیات روش‌های قانونی دیگری نیز وجود دارد. برای دریافت پاسخ سوال «چگونه مالیات کمتری بدهیم؟» و آشنایی با ۵ روش برای کاهش مالیات، فقط کافی است این مقاله را مطالعه کنید.

تسلیم به موقع اظهارنامه مالیاتی؛ ساده‌ترین روش کاهش مالیات

دولت هر سال یک زمان‌بندی برای دریافت اظهارنامه‌های مالیاتی مشخص می‌کند. در این مدت زمان کلیه مشاغل و اصناف باید اظهارنامه مالیاتی دقیق و کامل خود را ثبت کنند. مالیات باتوجه‌به مبلغ ذکر شده داخل اظهارنامه و میزان درآمد یک سال گذشته مشخص می‌شود. توجه داشته باشید که اگر اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر پرداخت شود، به‌عنوان یک فرد خوش‌حساب در سیستم مالیاتی شناخته می‌شوید.

به‌این‌ترتیب مبلغ مالیات در سال‌های آینده کاهش می‌یابد و مشمول تخفیفات یا جایزه‌های مالیاتی خواهید شد. اگر اطلاعات کاملی از نحوه پرداخت مالیات و ارسال اظهارنامه مالیاتی ندارید، فقط کافی است نگاهی به مقاله «آموزش حسابداری مالیاتی» داشته باشید.

ارسال اظهارنامه دقیق‌تر؛ راهی برای پرداخت مالیات کم‌تر!

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای ارسال اظهارنامه مالیاتی در نظر داشته باشید، ثبت جزئیات دقیق است. به‌زبانی‌ساده‌تر یعنی باید کلیه هزینه‌ها و درآمدها را به‌صورت کامل و دقیق ذکر شوند. به‌این ترتیب دچار اشتباه‌های محاسباتی نخواهید شد و از طرفی ممیزان مالیاتی اظهار نامه را به‌راحتی می‌پذیرند.

توصیه می‌شود که ریز هزینه‌ها و مبلغ مالیات سال قبل را نیز در اظهارنامه ذکر کنید. به‌این ترتیب اظهارنامه شما بدون هیچ شک و شبه‌ای بررسی می‌شود. علاوه‌بر این، ممکن است به‌خاطر دقیق بودن مبالغ ذکر شده، عفو و بخشودگی مالیاتی به شما تعلق گیرد. توجه داشته باشید که مالیات بردرآمد اظهارنامه‌ها با مالیات عملکرد متفاوت است و با قوانین مجزا بررسی می‌شود.

پرداخت به موقع مالیات؛ جایزه خوش‌حسابی را به همراه دارد!

پس از ارسال اظهارنامه مالیاتی، باید میزان مالیات مشخص شده را پرداخت کنید. پرداخت مالیات به‌موقع مزایای مهمی برای مودیان مالیاتی به همراه دارد که از بین آن‌ها می‌توان به تخفیف، جایزه خوش حسابی، معافیت از مالیات و مالیات نرخ صفر اشاره کرد. کمترین پاداشی که برای پرداخت به‌موقع مالیات در نظر گرفته شده است، تخفیف‌های متوالی است.

برای مثال اگر مودی حداقل ۳ سال در موعد مقرر مالیات خود را پرداخت کند، ۵ درصد از کل مالیات تخفیف داده می‌شود. البته اگر مالیات خود را زودتر پرداخت کنید، مشمول تخفیف بیشتری روی مالیات خواهید شد. شرکت‌های پیمانکاری همواره برای پرداخت مالیات خود در موعد مقرر چالش‌های بسیاری دارند که برای رفع آن‌ها توصیه می‌شود از نرم افزار حسابداری ساختمان استفاده کنید. این نرم‌افزار امکان ثبت انواع مناقصه‌ها، قراردادها، پیش‌پرداخت‌ها و علی‌الحساب‌ها را دارد.

در اظهارنامه مالیاتی حتی ریز فاکتورها را نیز قرار دهید

شاید تصور کنید که فاکتورهای چند هزار تومانی در اظهارنامه‌های مالیاتی یا میلیونی اهمیتی ندارد، اما اینطور نیست و مهم‌ترین بخش اظهارنامه ریز فاکتورها هستند.

برای پذیرش بهتر اظهارنامه مالیاتی، حتماً ریزترین فاکتورها را در جزئیات هزینه‌های سالانه ثبت کنید. درج ریزترین جزئیات در اظهارنامه مالیاتی، یک نمره مثبت است که روی میزان مالیات شما تأثیر خواهد داشت.

چگونه مالیات کمتری بدهیم؟ استهلاک مالیاتی را بررسی کنید

طبق ماده ۱۴۹ قانون مالیات‌های مستقیم، نرخ استهلاک به میزان کاهش ارزش یک دارایی ثابت در یک مدت زمان اشاره دارد. برای مثال یک دارایی مانند ماشین در طول زمان با افزایش قیمت گران‌تر می‌شود که باید استهلاک مالیاتی آن پرداخت شود. علاوه‌بر این، در سال‌های آینده باید استهلاک مالیاتی محاسبه شود و از مبلغ کم شود. به این ترتیب مالیات کمتری پرداخت خواهید کرد.

پرداخت به موقع مالیات؛ بهترین روش برای کاهش مالیات

اگر به‌دنبال یک روش ساده و سریع برای کاهش میزان مالیات هستید، بهترین پیشنهاد پرداخت مالیات در زمان مقرر است. زمانی که مالیات را در فورجه مشخص شده پرداخت کنید، در سیستم مالیاتی به‌عنوان یک فرد خوش حساب شناخته می‌شوید. به این ترتیب برای شما تخفیف‌ها و عفوهای مالیاتی در نظر گرفته می‌شود تا میزان مالیات کمتری پرداخت کنید. علاوه‌بر این، استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری به شما کمک می‌کند تا مالیات خود را همراه با ریز جزئیات محاسبه کنید. توجه داشته باشید که پرداخت مالیات در زمان مناسب تأثیر مثبتی روی سابقه مالیاتی شما خواهد داشت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6097429

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل